Νέα του ιστοχώρου

Καλωσορίσατε στην νέα μας σελίδα!

 
 
Φωτογραφία George Aggelou
Καλωσορίσατε στην νέα μας σελίδα!
από George Aggelou - Πέμπτη, 2 Ιούλιος 2015, 12:16 μμ
 

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην νέα, αναβαθμισμένη έκδοση της Ηλεκτρονικής Τάξης. Η νέα μας τάξη είναι υλοποιημένη με την τελευταία έκδοση του Moodle ώστε να είναι πιο σταθερή, πιο εύχρηστη και γεμάτη νέες δυνατότητες. Όλα τα μαθήματα στα οποία ήσασταν εγγεγραμμένοι, είναι επίσης ενεργοποιημένα και στην νέα σελίδα. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να δείτε πλέον τους βαθμούς σας στα μαθήματα που έχετε ήδη ολοκληρώσει, αλλά είναι όλοι καταχωρημένοι στα αρχεία του ΕΘΕΟΣ.

Σημειώστε επίσης ότι η μετάφραση του περιβάλλοντος δεν έχει ολοκληρωθεί από τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη του Moodle και έτσι κάποιες επιλογές ίσως να εμφανίζονται στα Αγγλικά. Εάν όλο το σύστημα είναι στα Αγγλικά, μπορείτε να αλλάξετε γλώσσα από την κορυφή της σελίδας. Για να μην το κάνετε κάθε φορά, αλλάξτε τις ρυθμίσεις γλώσσας επιλέγοντας "Options" από το πτυσσόμενο μενού στην πάνω δεξιά γωνία.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία ή πρόβλημά σας. Θα χαιρόμασταν να ακούσουμε τη γνώμη σας για τη νέα μας σελίδα. Ο Κύριος να σας ευλογεί